Радно време продавнице

Понедељак - Петак: 7:00 - 18:00
Субота - Недеља: 10:00 - 16:00
Помоћи ћемо да се уштеди време клијентима који су заузети послом или другим обавезама.
Купци могу да избегну гужву и дуге редове који су често повезани са физичким продавницама.
Наша радња је рај за све грађевинце, мајсторе и занатлије. Наш обимни асортиман покрива све, од основних грађевинских материјала до завршних декоративних додира за пројекте изградње вашег дома.
+381 11 7350000

Услови коришћења услуге

ДОГОВОР О НАШИМ ЗАКОНСКИМ УСЛОВИМА

Ми смо ( 'Компанија', 'ми', 'ми', или'наши' ) .

Ми управљамо wеб сајтом ('Сите'), као и било којим другим сродним производима и услугама који се односе или повезују са овим правним условима ('Правни услови') (колективно, 'Услуге').

__________

Можете нас контактирати путем е-поште на {маадинлоww} или поштом на {огрнwее} {аадмидло}.

Ови правни услови представљају правно обавезујући споразум направљен између вас, било лично или у име ентитета ('ви') и , који се односи на ваш приступ и коришћење Услуга. Слажете се да сте приступом Услугама прочитали, разумели и сложили се да будете обавезни свим овим законским условима. АКО СЕ НЕ СЛАЖЕТЕ СА СВИМ ОВИМ ЗАКОНСКИМ УСЛОВИМА, ОНДА ВАМ ЈЕ ИЗРИЧИТО ЗАБРАЊЕНО КОРИШЋЕЊЕ УСЛУГА И МОРАТЕ ОДМАХ ПРЕКИНУТИ УПОТРЕБУ.

Пружићемо вам претходно обавештење о свим планираним променама у Услугама које користите. Измењени правни услови ће постати ефикасни приликом објављивања или обавештавања од стране {маадинлоww}, као што је наведено у е-поруци. Ако наставите да користите Услуге након датума ступања на снагу било каквих промена, слажете се да будете обавезни измењеним условима.

Препоручујемо да одштампате копију ових правних услова за ваше записе.

САДРЖАЈ

1. НАШЕ УСЛУГЕ 2. ПРАВА ИНТЕЛЕКТУАЛНЕ СВОЈИНЕ 3. КОРИСНИЧКА ПРЕДСТАВНИШТВА 4. РЕГИСТРАЦИЈА КОРИСНИКА 5. ПРОИЗВОДИ 6. НАБАВКЕ И УПЛАТЕ 7. ПОЛИТИКА ПОВРАЋАЈА/ПОВРАЋАЈА СРЕДСТАВА 8. СОФТВЕР 9. ЗАБРАЊЕНЕ АКТИВНОСТИ 10. ено јун 2017. 1 УСЕР ГЕНЕРАТЕД ЦОНТРИБУТИОНС 11. АРИНУАР 2017. 16:0 ДОЗВОЛА ЗА ДОПРИНОС 12. СМЕРНИЦЕ ЗА ПРЕГЛЕДЕ 13. ЕНО ЈУН 2017. 13 ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ 14. јануар 2017. ВЕБ ЛОКАЦИЈЕ И САДРЖАЈИ НЕЗАВИСНИХ ПРОИЗВОЂАЧА 15. УПРАВЉАЊЕ УСЛУГАМА 16. ау 2018. 16: ПОЛИТИКА ПРИВАТНОСТИ 17. ау 2018. 13: ДИГИТАЛ МИЛЛЕННИУМ ЦОПYРИГХТ АЦТ (ДМЦА) НОТИЦЕ АНД ПОЛИЦY 18. ТЕРМИН И ПРЕКИД 19. ЕНО ЈУН 2017. 13: ИЗМЕНЕ И ПРЕКИДИ 20. ЈАНУАР 2017. 15:00 УПРАВНИ ЗАКОН 21. јануар 2017. 15 РЕШАВАЊЕ СПОРА 22. јануар 2017. ИСПРАВКЕ 23. јануар 2017. ОДРИЦАЊЕ ОДГОВОРНОСТИ 24. јануар 2017. 15:0 ОГРАНИЧЕЊА ОДГОВОРНОСТИ 25. јануар 2017. 15:00 ИНДЕМНИФИЦАТИОН 26. јануар 2017. 15:00 КОРИСНИЧКИ ПОДАЦИ 27. јануар 2017. ЕЛЕКТРОНСКЕ КОМУНИКАЦИЈЕ, ТРАНСАКЦИЈЕ И ПОТПИСИ 28. ЦАЛИФОРНИА УСЕРС АНД РЕСИДЕНТС 29. АУТОР 2017. 13:57 РАЗНО 30. ЈУН 2017. 13:00 КОНТАКТИРАЈТЕ НАС

1 . НАШЕ УСЛУГЕ

Информације наведене приликом коришћења Услуга нису намењене дистрибуцији или коришћењу од стране било ког лица или ентитета у било којој надлежности или земљи у којој би таква дистрибуција или коришћење било у супротности са законом или прописима или које би нас подвргле било каквом захтеву за регистрацију у оквиру такве надлежности или земље. У складу са тим, она лица која се одлуче да приступе Услугама са других локација то раде на сопствену иницијативу и искључиво су одговорна за поштовање локалних закона, ако и у мери у којој су локални закони применљиви.

Услуге нису прилагођене поштовању прописа специфичних за индустрију (Закон о преносивости и одговорности здравственог осигурања (ХИПАА), Савезни закон о управљању безбедношћу информација (ФИСМА) итд.), тако да ако би ваше интеракције биле подвргнуте таквим законима, не можете користити Услуге. Услуге не смете користити на начин који би прекршио Закон о Грам-Лич-Блилију (ГЛБА).

2 . ПРАВА ИНТЕЛЕКТУАЛНЕ СВОЈИНЕ

Наша интелектуална својина

Ми смо власник или лиценца свих права интелектуалне својине у нашим Услугама, укључујући све изворне кодове, базе података, функционалност, софтвер, дизајн веб локација, аудио, видео, текст, фотографије и графику у Услугама (колективно, 'Садржај'), као и жигове, ознаке услуге и логотипе који се ту налазе ('Ознаке').

Наш Садржај и ознаке су заштићени законима о ауторским правима и жиговима (и разним другим законима о интелектуалној својини и законима о нелојалној конкуренцији) и уговорима у Сједињеним Државама и широм света.

Садржај и ознаке су обезбеђени само у или преко Услуга "АС ИС" само за вашу личну, некомерцијалну употребу или интерну пословну сврху.

Ваше коришћење наших Услуга

У складу са вашим законским условима, укључујући и одељак 'ЗАБРАЊЕНЕ АКТИВНОСТИ' испод, одобравамо вам лиценцу која се не може пренети и која се може поново доделити: приступ Услугама; И преузмите или одштампајте копију било ког дела Садржаја којем сте исправно приступили. искључиво због ваше личне, некомерцијалне употребе или унутрашње пословне сврхе.

Осим у овом одељку или на другим местима у нашим Правним условима, ниједан део Услуга и ниједан Садржај или ознаке не могу бити копирани, репродуковани, агрегирани, поново објављени, отпремљени, постављени, јавно приказани, кодирани, преведени, дистрибуирани, дистрибуирани, лиценцирани или на други начин искоришћени у било коју комерцијалну сврху, без наше изричите претходне писмене дозволе.

Ако желите да користите Услуге, Садржај или Ознаке које нису наведене у овом одељку или на неком другом месту у нашим правним условима, молимо вас да се обратите на ваш захтев на адресу: {маадинлоww}. Ако вам икада дамо дозволу да објављујете, репродукујете или јавно приказујете било који део наших Услуга или садржаја, морате нас идентификовати као власнике или издаваче лиценци Услуга, садржаја или ознака и осигурати да се било које обавештење о ауторским правима или власничком обавештењу појави или буде видљиво при објављивању, репродукцији или приказивању нашег Садржаја.

Сва права која вам нису изричито додељена задржавамо у Услугама, Садржају и Ознакама.

Свако кршење ових права интелектуалне својине представљаће материјално кршење наших правних услова и ваше право на коришћење наших Услуга ће се одмах прекинути.

Ваши поднесци и прилози

Молимо вас да пажљиво прегледате овај одељак и одељак "ЗАБРАЊЕНЕ АКТИВНОСТИ" пре коришћења наших Услуга да бисте разумели (а) права која нам дајете и (б) обавезе које имате приликом објављивања или отпремања било ког садржаја путем Услуга.

Поднесци : Директним слањем било каквог питања, коментара, сугестије, идеје, повратних информација или других информација о Услугама ('Поднесци'), слажете се да нам доделите сва права интелектуалне својине у таквом Поднеску. Слажете се да ћемо поседовати овај Поднесак и имати право на његову неограничену употребу и ширење у било које законите сврхе, комерцијалне или друге сврхе, без признања или надокнаде вама.

Прилози : Услуге вас могу позвати да ћаскате, доприносите или учествујете у блоговима, таблама са порукама, форумима на мрежи и другим функционалностима током којих можете да креирате, прослеђујете, објављујете, приказујете, преносите, објављујете, дистрибуирате или емитујете садржај и материјале нама или путем Услуга, укључујући, али не ограничавајући се на текст, писање, видео, аудио, фотографије, музику, графику, коментаре, прегледе, предлоге за оцењивање, личне информације или други материјал ('Прилози'). Сваки поднесак који је јавно прокњижен такође ће бити третиран као Прилог.

Разумете да доприносе могу да виде други корисници Услуга, а можда и преко Веб локација независних произвођача.

Када књижите прилоге, дајете нам дозволу (укључујући коришћење вашег имена, жигова, и логотипе): Постављањем било каквих прилога, дајете нам неограничено, неограничено, неопозиво, вечито, не-ексклузивно, преносиво, без краљевске породице, потпуно плаћено, право на свет, и дозволу да: користимо, копирамо, репродукујемо, дистрибуирамо, продајемо, препродајемо, објављујемо, емитујемо, преслишавамо, чувамо, јавно приказујемо, реформишемо и искористите своје доприносе (укључујући, без ограничења, ваш имиџ, име и глас) у било које сврхе, комерцијалне, рекламне или на други начин, да припремите изведене радове или да их укључите у друге радове, доприносе и да подмрежете лиценце одобрене у овом одељку. Наша употреба и дистрибуција могу да се појаве у било ком медијском формату и путем било ког медијског канала.

Ова лиценца укључује нашу употребу вашег имена, имена компаније и имена франшизе, као што је применљиво, као и било који од жигова, ознака услуге, имена трговине, логотипа и личних и комерцијалних слика које обезбедите.

Ви сте одговорни за оно што објављујете или отпремате: Слањем прилога и/или књижењем прилога путем било ког дела Услуга или чинећи доприносе доступним путем Услуга повезивањем вашег налога преко Услуга са било којим од ваших налога на друштвеним мрежама, ви: потврдите да сте прочитали и сложили се са нашим 'ЗАБРАЊЕНИМ АКТИВНОСТИМА' и да нећете објављивати, слати, објављивати, отпремати или преносити путем Услуга било какав Поднесак нити објављивати било какав Прилог који је незаконит, узнемиравајући, мрзак, штетан, клеветнички, непристојан, силеџијски, злостављан, дискриминаторан, претећи било којој особи или групи, сексуално експлицитно, нетачно, нетачно, обмањујуће у мери у којој је то дозвољено важећим законом, одричите се било каквих и свих моралних права на било који такав Поднесак и/или Допринос; налог да вам је свако такво прослеђивање и/или прилози оригинални или да имате потребна права и лиценце за подношење таквих поднесака и/или доприноса и да имате пуна овлашћења да нам доделите наведена права у вези са вашим поднесцима и/или прилозима; И налога и представљају да ваши поднесци и/или доприноси не представљају поверљиве информације. Ви сте искључиво одговорни за своје поднеске и/или доприносе и изричито пристајете да нам надокнадите све губитке које можемо претрпети због вашег кршења (а) овог одељка, (б) права интелектуалне својине било ког трећег лица или (ц) важећег закона.

Можемо да уклонимо или уредимо Ваш Садржај: Иако немамо обавезу да пратимо било какве прилоге, имаћемо право да уклонимо или уредимо било који прилог у било ком тренутку без претходне најаве ако у нашем разумном мишљењу сматрамо да су такви доприноси штетни или крше ове Законске услове. Ако уклонимо или уредимо такве прилоге, такође можемо обуставити или онемогућити ваш налог и пријавити вас надлежнима.

Кршење ауторских права

Поштујемо права других на интелектуалну својину. Ако верујете да било који материјал доступан на или преко Услуга крши било која ауторска права која поседујете или контролишете, молимо вас да одмах погледате одељак 'ДИГИТАЛ МИЛЛЕННИУМ ЦОПYРИГХТ АЦТ (ДМЦА) НОТИЦЕ АНД ПОЛИЦY' испод.

3 . КОРИСНИЧКА ПРЕДСТАВНИШТВА

Коришћењем Услуга заступате и гарантујете да ће: (1) све информације о регистрацији које проследите бити тачне, тачне, актуелне и потпуне; (2 ) задржаћете тачност таквих информација и по потреби одмах ажурирати такве информације о регистрацији; (3 ) имате законске капацитете и сагласни сте да се придржавате ових Законских услова; (4 ) нисте малолетник у надлежности у којој боравите; (5 ) Услугама нећете приступити путем аутоматизованих или нељудих средстава, било путем бота, скрипте или на неки други начин; (6 ) нећете користити Услуге у било које незаконите или неовлашћене сврхе; и (7) ваше коришћење Услуга неће прекршити никакав важећи закон или пропис.

Ако пружите било какве информације које су неистините, нетачне, не актуелне или непотпуне, имамо право да обуставимо или прекинемо ваш налог и одбијемо било какву тренутну или будућу употребу Услуга (или било ког дела).

4 . РЕГИСТРАЦИЈА КОРИСНИКА

Можда ће бити потребно да се региструјете да бисте користили Услуге. Слажете се да ваша лозинка остане поверљива и биће одговорна за сву употребу вашег налога и лозинке. Задржавамо право да уклонимо, повратимо или променимо корисничко име које изаберете ако утврдимо, по сопственом нахођењу, да је такво корисничко име неприкладно, непристојно или на неки други начин замерљиво.

5 . ПРОИЗВОДИ

Чинимо све што је могуће прецизније приказивање боја, функција, спецификација и детаља производа доступних на Услугама. Међутим , не гарантујемо да ће боје, функције, спецификације и детаљи производа бити тачни, потпуни, поуздани, актуелни или ослобођени других грешака, а ваш електронски екран можда неће прецизно одражавати стварне боје и детаље производа. Сви производи подлежу расположивости и не можемо гарантовати да ће артикли бити на лагеру. Задржавамо право да у било ком тренутку прекинемо било који производ из било ког разлога. Цене за све производе су подложне променама.

6 . КУПОВИНА И ПЛАЋАЊЕ

Прихватамо следеће облике плаћања:

 • Визног
 • Мастерцард картица
 • Америцан Еxпресс
 • ПаyПал

Слажете се да обезбедите тренутне, потпуне и тачне информације о куповини и рачуну за све куповине извршене путем Услуга. Даље се слажете да одмах ажурирате информације о рачуну и плаћању, укључујући е-адресу, начин плаћања и рок важења платне картице, како бисмо могли да довршимо ваше трансакције и контактирамо вас по потреби. Порез на промет ће бити додат на цену куповине како смо ми оценили. Можемо да променимо цене у било ком тренутку.

Пристајете да платите све трошкове по ценама које су онда на снази за ваше куповине и све применљиве накнаде за испоруку, и овластите нас да наплатимо вашем одабраном добављачу плаћања за све такве износе приликом стављања ваше поруџбине. Задржавамо право да исправимо све грешке или грешке у одређивању цена, чак и ако смо већ тражили или примили уплату.

Задржавамо право да одбијемо сваку наруџбину која се преко Услуга. По сопственом нахођењу, можемо да ограничимо или откажемо количине купљене по особи, по домаћинству или по поруџбини. Ова ограничења могу да укључују поруџбине које је поставио или под исти конто купца, исти начин плаћања и/или поруџбине које користе исту адресу фактурисања или испоруке. Задржавамо право да ограничимо или забранимо налоге које, по нашој јединој процени, изгледају као да их стиче дилери, продавци или дистрибутери.

7 . ПОЛИТИКА ПОВРАЋАЈА/ПОВРАЋАЈА НОВЦА

Прегледајте наше Смернице за повраћај објављене на Услугама пре куповине.

8 . СОФТВЕР

Можемо да укључимо софтвер за коришћење у вези са нашим Услугама. Ако је такав софтвер праћен уговором о лиценцирању са крајњим корисником ('ЕУЛА'), услови ЕУЛА ће управљати вашим коришћењем софтвера. Ако такав софтвер није праћен ЕУЛА, онда вам одобравамо лиценцу која није искључива, опозвана, лична и непреносива лиценца за коришћење таквог софтвера искључиво у вези са нашим услугама и у складу са овим Законским условима. Било који софтвер и било која сродна документација обезбеђују се 'АС ИС' без гаранције било које врсте, било изричите или подразумеване, укључујући, без ограничења, подразумеване гаранције о продаји, подесност за одређену намену или ненашавршавање. Прихватате сваки ризик који проистиче из употребе или перформанси било ког софтвера. Не смете репродуковати или прерасподелити софтвер осим у складу са ЕУЛА или овим правним условима.

9 . ЗАБРАЊЕНЕ АКТИВНОСТИ

Услугама не смете приступити нити их користити у било које друге сврхе осим онога због чега услуге чинимо доступним. Услуге се не могу користити у вези са било каквим комерцијалним подухватима осим оних које смо посебно одобрили или одобрили.

Као корисник Услуга, слажете се да нисте:

 • Систематски преузимате податке или други садржај из Услуга да бисте креирали или саставили, директно или индиректно, колекцију, компилацију, базу података или директоријум без писане дозволе од нас.
 • Преварите, преварите или обмануте нас и друге кориснике, нарочито у сваком покушају да сазнате осетљиве информације о налогу као што су корисничке лозинке.
 • Заобиђите , онемогућите или на други начин ометате безбедносне функције Услуга, укључујући функције које спречавају или ограничавају коришћење или копирање било ког Садржаја или спроводе ограничења коришћења Услуга и/или садржаја који се ту налази.
 • Омаловажавање , каљање или на неки други начин штети, по нашем мишљењу, нама и/или Службама.
 • Користите све информације добијене од Услуга да бисте узнемиравали, злостављали или повредили другу особу.
 • Неправилно користите наше услуге подршке или подносите лажне извештаје о злоупотребама или злоупотребама.
 • Користите Услуге на начин који није у складу са важећим законима или прописима.
 • Укључите се у неовлашћено смештање услуга или повезивање са везом.
 • Отпремање или пренос (или покушај отпремања или преноса) вируса, тројанских коња или другог материјала, укључујући прекомерну употребу великих слова и безвредне поште (непрекидно објављивање текста који се понавља), који омета непрекидно коришћење и уживање Било које стране у Услугама или изменама, оштећењима, ометањима, изменама или ометању употребе, функција, функција
 • Укључите се у било какву аутоматизовану употребу система, као што је коришћење скрипти за слање коментара или порука или коришћење било каквих алатки за ископавање података, роботе или сличне алатке за прикупљање и издвајање података.
 • Избришите обавештење о ауторским правима или другим власничким правима из било ког Садржаја.
 • Покушај представљања другог корисника или особе или коришћење корисничког имена другог корисника.
 • Отпремање или пренос (или покушај отпремања или преноса) било ког материјала који делује као пасивни или активни механизам прикупљања информација или преноса, укључујући без ограничења, јасне формате размене графика ('гифови'), 1 × 1 пиксел, веб грешке, колачиће или друге сличне уређаје (понекад се називају 'шпијунски софтвер' или 'механизми пасивне колекције' или 'пцмс').
 • Ометајте , ометајте или креирајте неодлучно оптерећење за Услуге или мреже или услуге повезане са Услугама.
 • Узнемиравајте, нервирајте, застрашујте или претите било ком нашем запосленом или агенту ангажованом на пружању било ког дела Услуга вама.
 • Покушајте да заобиђете све мере Услуга осмишљене да спрече или ограниче приступ Услугама или било ком делу Услуга.
 • Копирајте или прилагодите софтвер Услуга, укључујући, али не ограничавајући се на Фласх, ПХП, ХТМЛ, ЈаваСцрипт или други кôд.
 • Осим ако је то дозвољено важећим законом, дешифрујте, декомпилујте се, раставе или обрнете инжењеринг било ког софтвера који се састоји или на било који начин чини део Услуга.
 • Осим што може бити резултат стандардног претраживача или коришћења Интернет прегледача, коришћења, покретања, развоја или дистрибуције било ког аутоматизованог система, укључујући без ограничења, било ког паука, робота, услужног програма за варање, стругача или читача ван мреже који приступа Услугама или користи или покреће неовлашћену скрипту или други софтвер.
 • Користите агента за куповину или агента за набавку да бисте обавили куповину у Услугама.
 • Неовлашћено користите Услуге, укључујући прикупљање корисничких имена и/или е-адреса корисника електронским или другим средствима у сврху слања нежељене е-поште или креирања корисничких налога аутоматизованим путем или под лажним изговором.
 • Користите Услуге као део свих напора да се такмичите са нама или да на други начин користите Услуге и/или Садржај за било који подухват који ствара приходе или комерцијално предузеће.
 • Користите Услуге да бисте рекламирали или понудили продају робе и услуга.

10 . КОРИСНИЧКИ ГЕНЕРИСАНИ ПРИЛОЗИ

Услуге вас могу позвати да ћаскате, доприносите или учествујете у блоговима, таблама са порукама, форумима на мрежи и другим функционалностима и могу вам пружити могућност да креирате, прослеђујете, објављујете, приказујете, преносите, објављујете, дистрибуирате или емитујете садржај и материјале нама или На Услугама, укључујући, али не ограничавајући се на текст, писање, видео, аудио, фотографије, графике, коментаре, сугестије или личне информације или други материјал (колективно, 'Прилози'). Доприносе могу да виде други корисници Услуга и Веб локације независних произвођача. Као такви, сви доприноси које преносите могу се третирати као нео поверљиви и непредузимајући. Када креирате или учините доступним све прилоге, на тај начин заступате и гарантујете да:

 • Креирање, дистрибуција, пренос, јавни приказ или перформансе, као и приступ, преузимање или копирање ваших прилога не и неће нарушити власничка права, укључујући, али не ограничавајући се на ауторска права, патент, жиг, трговинску тајну или морална права било ког трећег произвођача.
 • Ви сте творац и власник или имате потребне лиценце, права, сагласности, издавања и дозволе за коришћење и овлашћио нас, Услуге и друге кориснике Услуга да користе ваше доприносе на било који начин који разматрају Услуге и ови правни услови.
 • Имате писмену сагласност, издавање и/или дозволу сваке особе која се може идентификовати у вашим прилозима да користите име или сличност сваке од њих и сваке такве особе која се може идентификовати да бисте омогућили укључивање и коришћење ваших доприноса на било који начин који разматрају Услуге и ови правни услови.
 • Ваши прилози нису лажни, нетачни или доводе у заблуду.
 • Ваши прилози нису нежељено или неовлашћено оглашавање, промотивни материјали, пирамидалне шеме, ланчана писма, безвредна пошта, масовна пошта или други облици подношења захтева.
 • Ваши прилози нису непристојни, развратни, ласцивни, прљави, насилни, узнемиравајући, клеветнички, или на неки други начин приговорни (како смо ми одредили).
 • Ваши прилози не исмевају, исмевају, омаловажавају, застрашују или злостављају било кога.
 • Ваши прилози се не користе за узнемиравање или претњу (у правном смислу тих услова) било које друге особе и за промовисање насиља над одређеном особом или класом људи.
 • Ваши доприноси не крше никакав важећи закон, пропис или правило.
 • Ваши доприноси не нарушавају приватност или права на публицитет било ког трећег произвођача.
 • Ваши доприноси не крше никакав важећи закон који се односи на дечију порнографију, или на други начин намењен заштити здравља или добросуседа малолетника.
 • Ваши прилози не укључују увредљиве коментаре који су повезани са расом, националним пореклом, полом, сексуалним опредељењем или физичким хендикепом.
 • Ваши доприноси на други начин не крше, нити се повезују са материјалом који крши, било којом одредбом ових Правних услова или било којим важећим законом или уредбом.

Свако коришћење Услуга у кршењу правила крши ове Законске услове и може довести до, између осталог, прекида или суспензије ваших права на коришћење Услуга.

11 . ЛИЦЕНЦА ЗА ДОПРИНОС

Објављивањем доприноса било ком делу Услуга или омогућавањем доприноса доступним Услугама повезивањем вашег налога из Услуга са било којим од ваших налога на друштвеним мрежама, аутоматски одобравате и гарантујете да имате право да одобрите, нама неограничено, неограничено, неопозиво, непрекидно, неискварљиво, без искључујуће, без краљевске породице, потпуно плаћено, право на свет и лиценцу за хостовање, коришћење, копирање, репродукцију, објављивање, продају, препродају, објављивање, емитовање, ретитле, архиву, продавницу, кеш, јавно извођење, јавно приказивање, реформацију, превођење, пренос, одломак (у целини или делимично) и дистрибуирање таквих прилога (укључујући, без ограничења, ваш имиџ и глас) у било које сврхе, комерцијалне, рекламне или друге или укључити у друге радове, као што су Прилози, и доделити и одобрити сублиценце оф тхе форегоинг. Употреба и дистрибуција могу да се појаве у било ком медијском формату и путем било ког медијског канала.

Ова лиценца ће се примењивати на било који образац, медије или технологију која је сада позната или у даљем тексту развијена и укључује нашу употребу вашег имена, имена компаније и имена франшизе, као што је применљиво и било ког од жигова, ознака услуга, имена трговине, логотипа и личних и комерцијалних слика које обезбедите. Одричете се свих моралних права у својим прилозима, и гарантујете да морална права нису другачије у вашим прилозима.

Ми не потврђујемо никакво власништво над вашим доприносима. Задржавате пуно власништво над свим вашим доприносима и правима интелектуалне својине или другим власничким правима повезаним са вашим доприносима. Не стићемо одговорност за било какве изјаве или заступнике у вашим прилозима које сте дали у било којој области у Услугама. Ви сте искључиво одговорни за своје доприносе Услугама и изричито се слажете да нас ослободите било какве и све одговорности и да се уздржите од било каквих правних поступака против нас у вези са Вашим доприносима.

Имамо право, по сопственом и апсолутном нахођењу, (1) да уређујемо, преусмеравамо или на други начин мењамо било какве прилоге; (2 ) да поново категоризује све прилоге како би их сместио на одговарајуће локације у Услугама; и (3) да унапред прегледа или избрише било који Прилог у било ком тренутку и из било ког разлога, без претходне најаве. Немамо обавезу да пратимо ваше прилоге.

12 . СМЕРНИЦЕ ЗА ПРЕГЛЕДЕ

Можемо вам обезбедити области у Услугама за остављање оцена или оцена. Приликом књижења ревизије, морате да се придржавате следећих критеријума: (1) требало би да имате искуства из прве руке са особом/ентитетом који се редигује; (2 ) ваше критике не би требало да садрже увредљиве псовке, или увредљив, расистички, увредљив или језик мржње; (3 ) ваше рецензије не би требало да садрже дискриминаторне референце засноване на религији, раси, полу, националном пореклу, узрасту, брачном статусу, сексуалној оријентацији или инвалидитету; (4 ) ваше рецензије не би требало да садрже референце на незаконите активности; (5 ) не би требало да будете повезани са конкурентима ако објављујете негативне критике; (6 ) не би требало да доносите никакве закључке о законитости понашања; (7 ) не смете да објављујете било какве нетачне или обмањујуће изјаве; и (8) не смете организовати кампању подстичући друге да постављају рецензије, било позитивне или негативне.

Можемо да прихватимо, одбацимо или уклонимо критике по сопственом нахођењу. Немамо апсолутно никакву обавезу да прегледамо рецензије или да бришемо рецензије, чак и ако неко сматра да су рецензије примедбе или нетачне. Критике не одобравамо ми и не представљају нужно наше мишљење или ставове било које од наших филијала или партнера. Не преузимамо одговорност за било какву ревизију или за било каква потраживања, обавезе или губитке настале било каквом ревизијом. Постављањем рецензије овим нам додељујете вечито, неисклузивно, широм света, без краљевске породице, потпуно плаћено, додељено и подлиценцирано право и дозволу за репродукцију, измену, превођење, пренос на било који начин, приказивање, извођење и/или дистрибуирање свих садржаја који се односе на преглед.

13 . ДРУШТВЕНИ МЕДИЈИ

Као део функционалности Услуга, можете повезати налог са налозима на мрежи које имате са независним добављачима услуга (сваки такав налог, "Налог независних произвођача") тако што ћете: (1) обезбедити информације за пријављивање на налог независног произвођача путем Услуга; или (2) који нам омогућава приступ вашем налогу трећег произвођача, као што је дозвољено под важећим условима и условима који регулишу ваше коришћење сваког налога трећег произвођача. Ви заступате и гарантујете да имате право да нам откријете своје информације за пријављивање на налог трећег произвођача и/или нам одобрите приступ вашем налогу трећег произвођача, без кршења било ког одредби и услова који регулишу ваше коришћење важећег налога трећег произвођача, и без обавезивања да плаћамо било какве накнаде или да нас чините подложним било каквим ограничењима коришћења која нам намеће пружалац услуга трећег произвођача. Додељујући нам приступ било ком налогу независног произвођача, разумете да (1) можемо да приступимо, учинимо доступним и ускладиштимо (ако је применљиво) било који садржај који сте обезбедили и ускладиштили у свом налогу независног произвођача ('Садржај друштвене мреже') тако да буде доступан на и преко Услуга путем вашег налога, укључујући без ограничења све листе пријатеља и (2) које можемо проследити и примити са вашег налога трећег произвођача у мери у којој вас буду обавештени када повежете налог са налогом независног произвођача. У зависности од налога независних произвођача које одаберете и подлежу поставкама приватности које сте поставили у таквим налозима независних произвођача, личне информације које објављујете на налозима независних произвођача могу бити доступне на и преко налога у Услугама. Имајте у обзир да ако налог или повезана услуга независног произвођача постану недоступни или се наш приступ таквом налогу независног произвођача прекине од стране независног добављача услуга, садржај друштвених мрежа можда више неће бити доступан на Услугама и преко њих. У сваком тренутку ћете имати могућност да онемогућите везу између налога на Услугама и налога независних произвођача. ИМАЈТЕ У НА КРАЈУ ДА ВАШ ОДНОС СА НЕЗАВИСНИМ ДОБАВЉАЧИМА УСЛУГА ПОВЕЗАНИМ СА ВАШИМ НАЛОЗИМА НЕЗАВИСНИХ ПРОИЗВОЂАЧА ВЛАДА ИСКЉУЧИВО ВАШИМ УГОВОРИМА СА ТАКВИМ НЕЗАВИСНИМ ДОБАВЉАЧИМА УСЛУГА. Не чинимо никакве напоре да прегледамо било који садржај друштвених мрежа у било које сврхе, укључујући, али не ограничавајући се на тачност, законитост или ненашавршавање, и нисмо одговорни ни за један садржај друштвених мрежа. Потврђујете и слажете се да можемо да приступимо вашем адресару е-поште повезаном са налогом независног произвођача и вашом листом контаката ускладиштеном на вашем мобилном уређају или таблет рачунару искључиво у сврху идентификације и обавештавања о контактима који су се такође регистровали за коришћење Услуга. Везу између Услуга и налога независног произвођача можете деактивирати тако што ћете нас контактирати користећи доле наведене контакт информације или путем поставки налога (ако је применљиво). Покушаћемо да избришемо све информације ускладиштене на нашим серверима које су добијене путем таквог налога независног произвођача, осим корисничког имена и слике профила које се повезују са вашим налогом.

14 . ВЕБ ЛОКАЦИЈЕ И САДРЖАЈ ТРЕЋИХ СТРАНА

Услуге могу да садрже (или вас могу слати путем Локације) везе ка другим Веб локацијама ('Веб локације независних произвођача') као и чланке, фотографије, текст, графику, слике, дизајне, музику, звук, видео записе, информације, апликације, софтвер и други садржај или ставке које припадају или потичу од трећих лица ('Садржај независних произвођача'). Такве Веб локације трећих лица и садржаји трећих лица се не истражују, надгледали, или проверавали тачност, прикладност или комплетност од стране нас, а ми нисмо одговорни ни за једну Веб локацију трећих лица којој се приступа путем Услуга или било ког садржаја независног произвођача који је објављен, доступан или инсталиран од стране Услуга, укључујући садржај, тачност, увредљивост, мишљења, поузданост, праксу приватности или друге смернице или садржане у Веб локацијама трећих лица или независном произвођачу Садржаја. Укључивање , повезивање са или дозвољавање коришћења или инсталације веб локација независних произвођача или било ког садржаја независног произвођача не подразумева одобравање или одобрење од стране нас. Ако одлучите да напустите Услуге и приступите Веб локацијама независних произвођача или да користите или инсталирате садржај независних произвођача, то ћете учинити на сопствену одговорност и требало би да будете свесни да ти законски услови више не владају. Требало би да прегледате применљиве услове и смернице, укључујући праксе приватности и прикупљања података, било које Веб локације на коју се крећете из Услуга или које се односе на апликације које користите или инсталирате из Услуга. Све куповине које обавите преко Веб локација трећих страна биће преко других веб-сајтова и других компанија, а ми не преузимамо никакву одговорност у вези са таквим куповинама које се искључиво односе на вас и применљивог трећег произвођача. Слажете се и потврђујете да не одобравамо производе или услуге понуђене на Веб локацијама трећих лица и сматраћете нас беспрекорним од било какве штете проузроковане вашом куповином таквих производа или услуга. Поред тога, сматраћете нас беспрекорним од било каквих губитака које сте претрпели или штете која вам је нанета у вези са садржајем или било којим путем од садржаја трећих произвођача или било каквог контакта са Веб локацијама трећих произвођача.

15 . УПРАВЉАЊЕ УСЛУГАМА

Задржавамо право, али не и обавезу, да: (1) надгледа Услуге због кршења ових законских услова; (2 ) предузме одговарајуће законске мере против свакога ко, по сопственом нахођењу, крши закон или ове Законске услове, укључујући без ограничења, пријављујући таквог корисника органима за спровођење закона; (3 ) по сопственом нахођењу и без ограничења, одбијање, ограничавање приступа, ограничавање доступности или онемогућавање (у мери у којој је технолошки изводљиво) било који од ваших прилога или било ког дела; (4 ) по сопственом нахођењу и без ограничења, обавештења или одговорности, да уклонимо из Услуга или на други начин онемогућимо све фајлове и садржај који су прекомерне величине или су на било који начин оптерећујући за наше системе; и (5) на други начин управља Услугама на начин осмишљен да заштити наша права и имовину и олакша правилно функционисање Услуга.

16 . ПОЛИТИКА ПРИВАТНОСТИ

Стало нам је до приватности и безбедности података. Прегледајте нашу Политику приватности. Коришћењем Услуга, слажете се да будете обавезни нашом Политиком приватности, која је уврштена у ове Правне услове. Молимо вас да будете обавештени да су Услуге хостоване у Уједињеном Краљевству. Ако Услугама из било ког другог региона света приступате са законима или другим захтевима који регулишу прикупљање, коришћење или откривање података који се разликују од важећих закона у Уједињеном Краљевству, онда путем континуираног коришћења Услуга преносите своје податке у Велику Британију и изричито пристајете да се ваши подаци пренесу и обраде у Уједињеном Краљевству.

17 . ДИГИТАЛ МИЛЛЕННИУМ ЦОПYРИГХТ АЦТ (ДМЦА) НОТИЦЕ АНД ПОЛИЦY

Обавештења

Поштујемо права других на интелектуалну својину. Ако верујете да било који материјал доступан на или преко Услуга крши сва ауторска права која поседујете или контролишете, молимо вас да одмах обавестите нашег именованог агента за ауторска права користећи доле наведене контакт информације ('Обавештење'). Копија обавештења ће бити послата особи која је прокњижила или ускладиштила материјал адресиран у Обавештењу. Молимо вас да будете обавештени да у складу са федералним законом можете бити сматрани одговорним за накнаду штете ако правите материјалне погрешне последице у обавештењу. Стога, ако нисте сигурни да материјал који се налази на Или повезан са Услугама крши ваша ауторска права, требало би да размислите о томе да се прво обратите адвокату.

Сва обавештења треба да испуне захтеве ДМЦА 17 У.С.Ц. ~ 512(ц)(3) и да садрже следеће информације: (1) Физички или електронски потпис особе овлашћене да поступа у име власника ексклузивног права које је наводно прекршено; (2 ) идентификацију ауторског дела за које се тврди да је прекршено, или, ако је више ауторских дела на Службама обухваћено Обавештењем, репрезентативна листа таквих радова на Службама; (3 ) идентификацију материјала за који се тврди да крши или да је предмет повреде делатности и то треба уклонити или приступити коме треба онемогућити, а информације разумно довољне да нам дозволе да лоцирамо материјал; (4 ) информације разумно довољне да нам дозволе да контактирамо странку која се жали, као што је адреса, број телефона и, ако су доступне, е-адресу на коју се може контактирати странка која се жали; (5 ) саопштење да странка која се жали има добро уверење да коришћење материјала на начин на који се жали није овлашћено од стране власника ауторских права, његовог агента или закона; и (6) саопштење да је информација у обавештењу тачна, и под казном кривоклетства, да је прилегла странка овлашћена да поступа у име власника ексклузивног права које је наводно прекршено.

Обавештење о бројачима

Ако верујете да је ваш материјал заштићен ауторским правима уклоњен из Услуга као резултат грешке или погрешног идентификовања, можете проследити писмено обавештење [нама/нашем именованом агенту за ауторска права] користећи доле наведене контакт информације ('Противно обавештењу'). Да бисте били ефикасно обавештење о шалтеру у оквиру ДМЦА, Ваше обавештење о пулту мора да садржи знатно следеће: (1) идентификацију материјала који је уклоњен или онемогућен и локацију на којој се материјал појавио пре него што је уклоњен или онемогућен; (2 ) изјаву да пристајете на надлежност Федералног окружног суда у којој се налази ваша адреса, или ако је ваша адреса изван Сједињених Држава, за било који правосудни округ у коме се налазимо; (3 ) изјаву да ћете прихватити услугу процеса од стране странке која је поднела Обавештење или агента странке; (4 ) ваше име, адресу и број телефона; (5 ) изјава под казном кривоклетства да имате добро уверење да је дати материјал уклоњен или онемогућен као резултат грешке или погрешног идентификовања материјала који треба уклонити или онемогућити; и (6) ваш физички или електронски потпис.

Уколико нам пошаљете важеће, писмено Шалтерско обавештење које се односи на горе описане захтеве, вратићемо ваш уклоњени или онемогућени материјал, осим ако прво не добијемо обавештење од стране странке која нам је дала обавештење да је таква страна поднела судску радњу како би вас обуздала да се не бавите повредом делатности везане за дати материјал. Напомињемо да ако материјално погрешно представите да је онемогућен или уклоњен садржај уклоњен грешком или погрешном верификацијом, можете бити одговорни за накнаду штете, укључујући трошкове и адвокатске накнаде. Подношење лажног шалтер обавештења представља кривоклетство.

Именовани агент за ауторска права

 • Аттн : Агент за ауторска права
 • {аадмидло}
 • {маадинлоww}

18 . ТЕРМИН И ПРЕСТАНАК РАДНОГ ОДНОСА

Ови законски услови остају у пуној снази и дејству док користите Услуге. БЕЗ ОГРАНИЧАВАЊА БИЛО КОЈЕ ДРУГЕ ОДРЕДБЕ ОВИХ ЗАКОНСКИХ УСЛОВА, ЗАДРЖАВАМО ПРАВО ДА, ПО СОПСТВЕНОМ НАХОЂЕЊУ И БЕЗ ОБАВЕШТЕЊА ИЛИ ОДГОВОРНОСТИ, УСКРАТИМО ПРИСТУП И КОРИШЋЕЊЕ УСЛУГА (УКЉУЧУЈУЋИ БЛОКИРАЊЕ ОДРЕЂЕНИХ ИП АДРЕСА), БИЛО КОМ ЛИЦУ ИЗ БИЛО КОГ РАЗЛОГА ИЛИ БЕЗ РАЗЛОГА, УКЉУЧУЈУЋИ БЕЗ ОГРАНИЧЕЊА ЗА КРШЕЊЕ БИЛО КОГ ЗАСТУПАЊА, ГАРАНЦИЈЕ ИЛИ ЗАВЕТА САДРЖАНОГ У ОВИМ ЗАКОНСКИМ УСЛОВИМА ИЛИ БИЛО КОМ ВАЖЕЋЕМ ЗАКОНУ ИЛИ УРЕДБИ. МОЖЕМО ДА ПРЕКИНЕМО ВАШЕ КОРИШЋЕЊЕ ИЛИ УЧЕШЋЕ У УСЛУГАМА ИЛИ ИЗБРИШЕМО ВАШ НАЛОГ И БИЛО КОЈИ САДРЖАЈ ИЛИ ИНФОРМАЦИЈЕ КОЈЕ СТЕ ОБЈАВИЛИ У БИЛО КОМ ТРЕНУТКУ, БЕЗ УПОЗОРЕЊА, ПО НАШЕМ СОПСТВЕНОМ НАХОЂЕЊУ.

Ако прекинемо или обуставимо ваш налог из било ког разлога, забрањено вам је да региструјете и креирате нови налог под вашим именом, лажно или позајмљено име или име било ког трећег произвођача, чак и ако можда поступате у име трећег произвођача. Поред раскида или суспензије вашег налога, задржавамо право да предузмемо одговарајуће законске мере, укључујући без ограничења у спровођењу грађанске, кривичне и несувисле надокнаде.

19 . ИЗМЕНЕ И ПРЕКИДИ

Задржавамо право да променимо, изменимо или уклонимо садржај Услуга у било ком тренутку или из било ког разлога по сопственом нахођењу без претходне најаве. Међутим , немамо обавезу да ажурирамо било какве информације о нашим Услугама. Такође задржавамо право да изменимо или поништимо све Услуге или да их у било ком тренутку не приметимо. Нећемо бити подлежемо вама или било ком трећем лику за било какву измену, промену цене, суспензију или обуставу рада Услуга.

Не можемо гарантовати да ће Услуге бити доступне све време. Можда ћемо искусити хардвер, софтвер или друге проблеме или морати да извршимо одржавање у вези са Услугама, што резултира прекидима, кашњењима или грешкама. Задржавамо право да променимо, коригујемо, ажурирамо, обуставимо, обуставимо или на други начин изменимо Услуге у било ком тренутку или из било ког разлога без обавештења. Слажете се да немамо никакву одговорност за било какав губитак, штету или непријатност изазвану вашом немоћи да приступите Услугама или да их користите током било ког паузе или прекинутог коришћења Услуга. Ништа у овим правним условима неће бити протумачено да нас обавезује да одржавамо и подржавамо Услуге или да обезбедимо било какве исправке, исправке или издања у вези са тим.

20 . УПРАВНИ ЗАКОН

Овим правним условима управљају и тумаче се пратећи законе Енглеске, а Експресно се примењује Конвенција Уједињених нација о уговорима за међународну продају робе. Ако је ваше пребивалиште у ЕУ, САД или било којој од друге 62 земље на конвенцији, ви додатно поседујете заштиту која вам је пружена обавезним одредбама закона у вашој земљи боравка. То значи да можете да тврдите да браните своја права на заштиту потрошача у погледу ових правних услова у Енглеској, или у било којој земљи на конвенцији на којој боравите.

21 . РЕШАВАЊЕ СПОРОВА

Обавезујућа арбитража

Ако сте становник Европске уније, све спорове који проистичу из или у вези са овим Правним условима решава арбитар именован у складу са Арбитражним и интерним правилима Европског арбитражног суда, који је део Европског центра за арбитражу са седиштем у Стразбуру. Место одржавања такве арбитраже биће Енглеска. Преовлађујући језик поступка биће енглески. Управни закон за ове поступке биће закони Енглеске.

Ако сте становник Сједињених Држава, спорови ће бити решени арбитражом у Сједињеним Државама. Управни закон за ове поступке су закони САД.

За становнике било које друге земље арбитражно место и процедуре биће исте као оне предвиђене за становнике Европске уније.

Ограничења

Стране се слажу да ће свака арбитража бити ограничена на спор између страна појединачно. У пуној мери дозвољеној законом, (а) ниједна арбитража неће бити придружена било ком другом поступку; (б ) не постоји право или овлашћење да било који спор буде арбитрира на основу класне радње или да се користи класни поступак деловања; и (ц) не постоји право или овлашћење да било који Спор буде донет у наводном репрезентативном својству у име шире јавности или било ког другог лица.

Изузеци од арбитраже

Стране се слажу да следећи спорови не подлежу наведеним одредбама које се односе на обавезујућу арбитражу: (а) било какве спорове који желе да спроведу или заштите, или се тичу валидности било ког права интелектуалне својине Странке; (б ) било какав спор везан за, или проистекао из тврдњи о крађи, пиратерији, нарушавању приватности или неовлашћеном коришћењу; и (ц) било који захтев за несуђено олакшање. Ако се утврди да је ова одредба незаконита или неспроводива, онда ниједна страна неће изабрати да арбитрира било који спор који спада у тај део ове одредбе за који се утврди да је незаконит или неспроводив и такав Спор одлучује суд надлежне надлежности у оквиру горе наведених судова, а Стране се слажу да се подвргну личној надлежности тог суда.

22 . ИСПРАВКЕ

Можда постоје информације о Услугама које садрже типографске грешке, нетачности или пропусте, укључујући описе, цене, доступност и различите друге информације. Задржавамо право да исправимо све грешке, нетачности или пропусте и да у било ком тренутку, без претходне најаве, променимо или ажурирамо информације о Услугама.

23 . ОДРИЦАЊЕ ОДГОВОРНОСТИ

УСЛУГЕ СЕ ПРУЖАЈУ НА ОСНОВУ "КАКО ЈЕСТЕ" И "ОНАКО КАКО ЈЕ ДОСТУПНО". СЛАЖЕТЕ СЕ ДА ЋЕ ВАШЕ КОРИШЋЕЊЕ УСЛУГА БИТИ ПОД ВАШИМ ЈЕДИНИМ РИЗИКОМ. У ПОСЛЕДЊОЈ МЕРИ ДОЗВОЉЕНОЈ ЗАКОНОМ, ОДРИЧЕМО СЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА, ИЗРИЧИТИХ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИХ, У ВЕЗИ СА УСЛУГАМА И ВАШОМ УПОТРЕБОМ, УКЉУЧУЈУЋИ, БЕЗ ОГРАНИЧЕЊА, ПОДРАЗУМЕВАНЕ ГАРАНЦИЈЕ О ПРОДАЈИ, ПОДЕСНОСТ ЗА ОДРЕЂЕНУ НАМЕНУ И НЕСКРИВАЊЕ. НЕ ПРАВИМО ГАРАНЦИЈЕ ИЛИ ЗАСТУПНИКЕ О ТАЧНОСТИ ИЛИ ПОТПУНОСТИ САДРЖАЈА УСЛУГА ИЛИ САДРЖАЈА БИЛО КОЈИХ ВЕБ ЛОКАЦИЈА ИЛИ МОБИЛНИХ АПЛИКАЦИЈА ПОВЕЗАНИХ СА УСЛУГАМА И НЕЋЕМО ПРЕУЗЕТИ НИКАКВУ ОДГОВОРНОСТ ИЛИ ОДГОВОРНОСТ ЗА БИЛО КАКВЕ (1) ГРЕШКЕ, ГРЕШКЕ ИЛИ НЕТАЧНОСТИ САДРЖАЈА И МАТЕРИЈАЛА, (2) ЛИЧНЕ ПОВРЕДЕ ИЛИ ОШТЕЋЕЊА ИМОВИНЕ, БИЛО КОЈЕ ПРИРОДЕ, РЕЗУЛТАТ ВАШЕГ ПРИСТУПА УСЛУГАМА И КОРИШЋЕЊА УСЛУГА, (3) БИЛО КАКВОГ НЕОВЛАШЋЕНОГ ПРИСТУПА ИЛИ КОРИШЋЕЊА НАШИХ СИГУРНИХ СЕРВЕРА И/ИЛИ СВИХ ЛИЧНИХ ИНФОРМАЦИЈА И/ИЛИ ФИНАНСИЈСКИХ ИНФОРМАЦИЈА КОЈЕ СЕ ТАМО СКЛАДИШТЕ, (4) БИЛО КАКВОГ ПРЕКИДАЊА ИЛИ ПРЕСТАНКА ПРЕНОСА НА УСЛУГЕ ИЛИ ИЗ ЊИХ, (5) СВЕ БАГОВЕ, ВИРУСЕ, ТРОЈАНСКЕ КОЊЕ ИЛИ СЛИЧНО, И /ИЛИ (6) БИЛО КАКВЕ ГРЕШКЕ ИЛИ ПРОПУСТИ У БИЛО КОМ САДРЖАЈУ И МАТЕРИЈАЛУ ИЛИ ЗА БИЛО КАКАВ ГУБИТАК ИЛИ ШТЕТУ БИЛО КОЈЕ ВРСТЕ НАСТАЛЕ КАО РЕЗУЛТАТ КОРИШЋЕЊА БИЛО КОГ САДРЖАЈА КОЈИ ЈЕ ОБЈАВЉЕН, ПРЕНЕТ ИЛИ НА ДРУГИ НАЧИН ДОСТУПАН ПУТЕМ УСЛУГА. МИ НЕ ГАРАНТУЈЕМО, ОДОБРАВАМО, ГАРАНТУЈЕМО ИЛИ ПРЕУЗИМАМО ОДГОВОРНОСТ ЗА БИЛО КОЈИ ПРОИЗВОД ИЛИ УСЛУГУ КОЈУ РЕКЛАМИРА ИЛИ НУДИ ТРЕЋЕ СТРАНЕ ПУТЕМ УСЛУГА, БИЛО КОЈЕ ХИПЕРВЕЗЕ ВЕБ ЛОКАЦИЈЕ ИЛИ БИЛО КОЈЕ ВЕБ ЛОКАЦИЈЕ ИЛИ МОБИЛНЕ АПЛИКАЦИЈЕ ИСТАКНУТЕ У БИЛО КОМ БАНЕРУ ИЛИ ДРУГОМ ОГЛАШАВАЊУ, И НЕЋЕМО БИТИ СТРАНА ИЛИ НА БИЛО КОЈИ НАЧИН ОДГОВОРНИ ЗА ПРАЋЕЊЕ ТРАНСАКЦИЈЕ ИЗМЕЂУ ВАС И БИЛО КОГ НЕЗАВИСНОГ ДОБАВЉАЧА ПРОИЗВОДА ИЛИ УСЛУГА. КАО И КОД КУПОВИНЕ ПРОИЗВОДА ИЛИ УСЛУГЕ ПРЕКО БИЛО КОГ МЕДИЈУМА ИЛИ У БИЛО КОМ ОКРУЖЕЊУ, ТРЕБАЛО БИ ДА ИСКОРИСТИТЕ СВОЈЕ НАЈБОЉЕ РАСУЂИВАЊЕ И ОПРЕЗ У ВЕЖБАЊУ ТАМО ГДЕ ЈЕ ТО ПРИКЛАДНО.

24 . ОГРАНИЧЕЊА ОДГОВОРНОСТИ

НИ У КОМ СЛУЧАЈУ МИ ИЛИ НАШИ ДИРЕКТОРИ, ЗАПОСЛЕНИ ИЛИ АГЕНТИ НЕЋЕМО БИТИ ПОДЛЕГЛИ ВАМА ИЛИ БИЛО КОМ ТРЕЋЕМ ЛИЦИМА ЗА БИЛО КАКВУ ДИРЕКТНУ, ИНДИРЕКТНУ, ПОСЛЕДИЧНУ, УЗОРНУ, СЛУЧАЈНУ, ПОСЕБНУ ИЛИ КАЗНЕНУ ШТЕТУ, УКЉУЧУЈУЋИ ИЗГУБЉЕНУ ДОБИТ, ИЗГУБЉЕНИ ПРИХОД, ГУБИТАК ПОДАТАКА ИЛИ ДРУГУ ШТЕТУ НАСТАЛУ УСЛЕД ВАШЕГ КОРИШЋЕЊА УСЛУГА, ЧАК И АКО СМО ОБАВЕШТЕНИ О МОГУЋНОСТИ ТАКВЕ ШТЕТЕ. БЕЗ ОБЗИРА НА БИЛО ШТА СУПРОТНО САДРЖАНО ОВДЕ, НАША ОДГОВОРНОСТ ПРЕМА ВАМА ЗА БИЛО КОЈИ ЦИЉ И БЕЗ ОБЗИРА НА ОБЛИК РАДЊЕ, ЋЕ У СВАКОМ ТРЕНУТКУ БИТИ ОГРАНИЧЕНА НА ИЗНОС КОЈИ СЕ ПЛАЋА, АКО ПОСТОЈИ, ОД СТРАНЕ НАС ТОКОМ ПЕРИОДА ОД ШЕСТ (6) МЕСЕЦИ ПРЕ БИЛО КОГ УЗРОКА НАСТАЊА АКЦИЈЕ . ОДРЕЂЕНИ АМЕРИЧКИ ДРЖАВНИ ЗАКОНИ И МЕЂУНАРОДНИ ЗАКОНИ НЕ ДОЗВОЉАВАЈУ ОГРАНИЧЕЊА НА ОСНОВУ ПОДРАЗУМЕВАНИХ ГАРАНЦИЈА ИЛИ ИСКЉУЧЕЊА ИЛИ ОГРАНИЧЕЊА ОДРЕЂЕНЕ ШТЕТЕ. АКО СЕ ОВИ ЗАКОНИ ПРИМЕЊУЈУ НА ВАС, НЕКА ИЛИ СВА НАВЕДЕНА ОДРИЦАЊА ОДГОВОРНОСТИ ИЛИ ОГРАНИЧЕЊА СЕ МОЖДА НЕЋЕ ПРИМЕЊИВАТИ НА ВАС И МОЖДА ИМАТЕ ДОДАТНА ПРАВА.

25 . НЕУСАГЛАШЕВАЊЕ

Слажете се да браните, усаглашавате и сматрате нас безопасним, укључујући наше подружнице, филијале, и све наше службенике, агенте, партнере и запослене, од и против било каквог губитка, штете, одговорности, захтева или захтева, укључујући разумне накнаде и трошкове адвоката, које је направило било које треће предузеће због или проистекло из: (1) ваших доприноса; (2 ) коришћење Услуга; (3 ) кршење ових законских услова; (4 ) свако кршење ваших заступника и гаранција наведених у овим Правним условима; (5 ) ваше кршење права трећег лима, укључујући, али не ограничавајући се на права интелектуалне својине; или (6) било који штетан чин према било ком другом кориснику Услуга са којим сте се повезали путем Услуга. Без обзира на све, задржавамо право, о вашем трошку, да преузмемо искључиву одбрану и контролу над било којом ствари за коју се од вас захтева да нас задужујете, а ви пристајете да сарађујете, о вашем трошку, уз нашу одбрану таквих тврдњи. Искористићемо разумне напоре да вас обавестимо о било каквој таквој тврдњи, радњи или поступку који подлеже овом поништењу када постанете свесни тога.

26 . КОРИСНИЧКИ ПОДАЦИ

Задржаћемо одређене податке које преносите Услугама у сврху управљања перформансама Услуга, као и података који се односе на ваше коришћење Услуга. Иако вршимо редовне рутинске резервне копије података, ви сте искључиво одговорни за све податке које преносите или који се односе на било коју активност коју сте предузели користећи Услуге. Слажете се да нећемо имати никакву одговорност према вама за било какав губитак или корупцију таквих података, и овим се одричете било каквог права на акцију против нас која проистиче из било каквог таквог губитка или корупције таквих података.

27 . ЕЛЕКТРОНСКЕ КОМУНИКАЦИЈЕ, ТРАНСАКЦИЈЕ И ПОТПИСИ

Посета Услугама, слање е-порука и довршавање онлајн образаца представљају електронске комуникације. Сагласни сте да примате електронске комуникације, и слажете се да сви договори, обавештења, обелодањивања и друге комуникације које вам пружамо електронским путем, путем е-поште и услуга, задовољавају сваки законски услов да таква комуникација буде у писаној форми. ОВИМ ПУТЕМ ПРИСТАЈЕТЕ НА КОРИШЋЕЊЕ ЕЛЕКТРОНСКИХ ПОТПИСА, УГОВОРА, ПОРУЏБИНА И ДРУГИХ ЗАПИСА, КАО И НА ЕЛЕКТРОНСКО ДОСТАВЉАЊЕ ОБАВЕШТЕЊА, СМЕРНИЦА И ЕВИДЕНЦИЈА ТРАНСАКЦИЈА КОЈЕ СМО ПОКРЕНУЛИ ИЛИ ДОВРШИЛИ МИ ИЛИ ПУТЕМ УСЛУГА. Овим се одричете било каквих права или захтева у складу са било којим статутима, прописима, правилима, уредбама или другим законима у било којој надлежности који захтевају оригинални потпис или достављање или задржавање не-електронске евиденције, или плаћања или одобравања кредита на било који начин осим електронских средстава.

28 . ЦАЛИФОРНИА УСЕРС АНД РЕСИДЕНТС

Уколико нека жалба код нас није на задовољавајући начин решена, можете се обратити Јединици за помоћ приговорима Одељења за потрошачке услуге Калифорнијског одељења за потрошачке послове у писаној форми на број 1625 Нортх Маркет Блвд., Суите Н 112, Сацраменто, Цалифорниа 95834 или телефоном на (800) 952-5210 или (916) 445-12

29 . РАЗНО

Ови правни услови и све смернице или правила рада које смо поставили на Услугама или у погледу Услуга представљају целокупан споразум и разумевање између вас и нас. Наш неуспех да остваримо или применимо било које право или одредбу ових законских услова неће функционисати као одрицање од таквог права или одредбе. Ови правни услови функционишу у најмањој мери дозвољени законом. Сва своја права и обавезе можемо доделити другима у било ком тренутку. Нећемо бити одговорни нити одговорни за било какав губитак, штету, одлагање или неуспех да реагујемо изазвани било којим циљем изван наше разумне контроле. Ако је утврђено да је било која одредба или део одредбе ових Законских услова незаконита, ништавна или неспроводива, та одредба или део одредбе сматра се да је далеко од ових Законских услова и да не утиче на исправност и примену било које преостале одредбе. Не постоји заједнички подухват, партнерство, запошљавање или агенцијски однос између вас и нас као резултат ових Правних услова или коришћења Услуга. Слажете се да ови законски услови неће бити протумачени против нас због тога што смо их израдили. Овим се одричете било какве и све одбране коју можда имате на основу електронског облика ових Правних услова и недостатка потписа од стране страна које овде треба да изврше ове законске услове.

30 . КОНТАКТИРАЈТЕ НАС

У циљу решавања рекламације у вези са Услугама или примања додатних информација у вези са коришћењем Услуга, молимо вас да нас контактирате на:

{огрнwее} {аадмидло}

{пхкооле}

{маадинлоww}