Радно време продавнице

Понедељак - Петак: 7:00 - 18:00
Субота - Недеља: 10:00 - 16:00
Помоћи ћемо да се уштеди време клијентима који су заузети послом или другим обавезама.
Купци могу да избегну гужву и дуге редове који су често повезани са физичким продавницама.
Наша радња је рај за све грађевинце, мајсторе и занатлије. Наш обимни асортиман покрива све, од основних грађевинских материјала до завршних декоративних додира за пројекте изградње вашег дома.
+381 11 7350000

Плаћање и испорука

Добродошли на нашу страницу за плаћање и испоруку! Желимо вам да вам буде удобна и удобна куповина у нашој онлине продавници, па ево свих информација које треба да знате о плаћању и отпремници.

Опције плаћања:

Тренутно прихватамо следеће начине плаћања:

  • Кредитне и дебитне картице: Виса, Мастерцард, Америцан Еxпресс, Дисцовер
  • ПаyПал
  • Аппле Паy
  • Гоогле Паy
  • Напомињемо да не прихватамо готовину при испоруци или чековима.
Опције испоруке:

Нудимо следеће опције доставе:

  • Стандардна испорука: Испорука у року од 5-7 пословних дана од поручивања. Трошкови испоруке могу да се разликују у зависности од тежине и величине поруџбине.
  • Експресна испорука: Испорука у року од 2-3 пословна дана од поручивања. Трошкови испоруке могу да се разликују у зависности од тежине и величине поруџбине.

Имајте у ноти да време испоруке може да се разликује у зависности од одредишта и других фактора који су ван наше контроле. Обезбедићемо вам број за праћење након испоруке поруџбине како бисте могли да пратите њено кретање.

Обрада поруџбине:

Трудимо се да обрадимо све поруџбине што је пре могуће. Поруџбине се обично обрађују у року од 1-2 пословна дана од поручивања. Током шпица периода, као што су празници, време обраде може бити нешто дуже.

Отказивање поруџбине и повраћај новца:

Уколико је потребно да откажете поруџбину или вратите артикал, обратите се нашем корисничком сервису у најкраћем могућем року. Поруџбине се могу отказати или рефундирати само пре испоруке. Ако је поруџбина већ испоручена, артикле можете вратити у року од 14 дана од дана испоруке ради повраћаја новца или размене. Имајте у ноти да трошкови испоруке не могу да се поврате и да ћете бити одговорни за трошкове повратне испоруке.

Уколико имате било каквих питања или недоумица у вези са плаћањем или испоруком, молимо вас да се не устручавате да контактирате наш кориснички сервис. Овде смо да помогнемо!