Радно време продавнице

Понедељак - Петак: 7:00 - 18:00
Субота - Недеља: 10:00 - 16:00
Помоћи ћемо да се уштеди време клијентима који су заузети послом или другим обавезама.
Купци могу да избегну гужву и дуге редове који су често повезани са физичким продавницама.
Наша радња је рај за све грађевинце, мајсторе и занатлије. Наш обимни асортиман покрива све, од основних грађевинских материјала до завршних декоративних додира за пројекте изградње вашег дома.
+381 11 7350000

Одрицање одговорности

Уколико вам је потребно више информација или имате било каквих питања у вези са одрицањем одговорности нашег сајта, слободно нас контактирајте путем е-поште на {маадинлоww}.

Све информације на овом сајту - - објављене су у доброј намери и само у опште информативне сврхе. Не доноси никакве гаранције о целоднељивости, поузданости и тачности ових информација. Свака радња коју предузмете на основу информација које пронађете на овом веб сајту, строго је на вашу одговорност. неће бити одговорна за било какве губитке и/или штету у вези са коришћењем нашег веб сајта.

Са нашег веб сајта можете посетити друге сајтове тако што ћете пратити хипервезе ка таквим спољним сајтовима. Иако настојимо да обезбедимо само квалитетне линкове ка корисним и етичким сајтовима, немамо контролу над садржајем и природом ових сајтова. Ови линкови ка другим Веб локацијама не подразумевају препоруку за сав садржај који се налази на овим сајтовима. Власници локација и садржај могу да се промене без претходне најаве и могу да се јаве пре него што имамо могућност да уклонимо везу која је можда постала'лоша'.

Такође имајте на уму да када напустите наш веб сајт, друге локације могу имати различите смернице приватности и термине који су ван наше контроле. Молимо вас да обавезно проверите смернице приватности ових локација, као и њихове"Услове коришћења услуге" пре него што се упустите у било који посао или отпремите било какве информације.

Пристанак

Коришћењем нашег веб сајта овим пристајете на наше одрицање одговорности и пристајете на његове услове.

Ажурирање

Ако ажурирамо, изменимо или направимо било какве измене у овом документу, те промене ће бити истакнуте овде.