Радно време продавнице

Понедељак - Петак: 7:00 - 18:00
Субота - Недеља: 10:00 - 16:00
Помоћи ћемо да се уштеди време клијентима који су заузети послом или другим обавезама.
Купци могу да избегну гужву и дуге редове који су често повезани са физичким продавницама.
Наша радња је рај за све грађевинце, мајсторе и занатлије. Наш обимни асортиман покрива све, од основних грађевинских материјала до завршних декоративних додира за пројекте изградње вашег дома.
+381 11 7350000

Политика колачића

Шта су колачићи?

Ова Политика колачића објашњава шта су колачићи и како их користимо, врсте колачића које користимо, информације које прикупљамо помоћу колачића и како се те информације користе и како да управљамо поставкама колачића.

Колачићи су мале текстуалне датотеке које се користе за складиштење малих информација. Оне се складиште на вашем уређају када се Веб локација учита у ваш прегледач. Ови колачићи нам помажу да веб локација функционише како треба, да је учинимо безбеднијом, пружимо боље корисничко искуство и разумемо како веб локација функционише и да анализирамо шта функционише и где је потребно побољшање.

Како да користимо колачиће?

Као већина онлајн услуга, наш веб сајт користи колачиће прве стране и независних произвођача у неколико сврха. Колачићи прве стране су углавном неопходни да би Веб локација функционисала на прави начин, а они не прикупљају ниједан од ваших личних података.

Колачићи трећих страна који се користе на нашем веб сајту су углавном за разумевање начина на који веб сајт ради, како комуницирате са нашим веб сајтом, одржавате наше услуге безбедним, пружате огласе који су вам релевантни, а све у свему пружајући вам боље и побољшано корисничко искуство и помажу да убрзате своје будуће интеракције са нашим веб сајтом.

Поред овога, различити прегледачи обезбеђују различите методе блокирања и брисања колачића које користе Веб локације. Можете да промените поставке прегледача да бисте блокирали/избрисали колачиће. Доле наведене су везе ка документима подршке о начину управљања и брисања колачића из главних Веб прегледача.

Цхроме : https://support.google.com/accounts/answer/32050

Сафари : https://support.apple.com/guide/safari/sfri11471/mac

Фирефоx : https://support.mozilla.org/en-US/kb/clear-cookies-and-site-data-firefox

Интернет Еxплорер: https://support.microsoft.com/topic/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer-bca9446f-d873-78de-77ba-d42645fa52fc

Ако користите било који други Веб прегледач, посетите званичне документе подршке прегледача.